Filme recente :
Intrați pe https://deseneledublate.com pentru cele mai noi desene animate dublate 2023-2024.

Adventure Time: Fionna și Cake (2023) Serialul Dublat în Română

 

 


Adventure Time: Fionna and Cake Sezonul 1 2023 Desene Animate Online Dublate in Limba Romana HD Gratis 720p-1080p Seriale Animate Cartoon Network HBO MAX Sa-nceapa Aventura Fionna si Cake Toate Episoadele Dublate si Online Subtitrate in Romana

Acest serial se bazează pe versiunile alternative de sex opus ale lui Finn și Jake, Fionna Omul și Cake Pisica. Serialul îl prezintă și pe Simon Petrikov, un personaj care în cea mai mare parte a Să-nceapă Aventura a fost cunoscut drept Împăratul Gheții.Fionna trăiește cu pisica ei, Cake, într-o realitate alternativă unde magia nu există, petrecându-și zilele mergând la job-uri fără viitor; noaptea, visează la o lume magică care pare a fi complet de neatins. Simon, în Tărâmul Ooo, lucrează de acasă, transformat într-o expoziție vie a unei epoci apuse. Mai târziu, trio-ul călătorește prin multivers, în timp ce este urmărit de „un nou antagonist puternic” care este „hotărât să-i ștergă din existență”.

 

Te așteptăm pe site-ul www.deseneledublate.com pentru a urmări toate episoadele dublate în română/online subtitrare în română. 

https://deseneledublate.com/serial/sa-nceapa-aventura-fionna-si-cake-2023-seria-dublata-in-romana/

 

Oferte: orange.ro

Vizionare plăcută!